11 november is de dag dat mijn lichtje branden mag! 

Spannend, het is bijna zo ver. Wat zullen die kinderen toch weer heerlijk avonden zoet uit hun mond ruiken en wat mogen jullie je best doen hun tanden schoon te houden. Hoewel de kinderen het meeste uitkijken naar het snoep, organiseert onze fantastische wijk ook een optocht. Komt allen met uw kinderen en loop mee.   We beginnen om 18.30.

De vos danst weer mee en de Femmes Vattaal rammen op hun oliedrums. Klanken die tot ver in de wijk zijn te horen. En jullie mogen met jullie kinderen en hun lampions meelopen. Met opzet houden we de route kort zodat de kinderen zo snel mogelijk kunnen beginnen. Vorig jaar eindigde de optocht bij het veldje aan de Marnixstraat, dit jaar ergens anders in de wijk: de Engelumerstraat bij het hofje.  

Eenmaal daar gekomen, spelen de Femmes Vattaal nog even door. Er staat bovendien een tafel waar glühwein wordt geschonken voor de ouders. Zo kunnen de ouders weer even warm worden en kunnen de kinderen bij het hofje alvast beginnen met aanbellen en zingen.  

Vorig jaar versierden sommigen van jullie het huis heel mooi met allemaal lampjes. Dat geeft de wijk die avond een extra mooie sfeer. Bij deze de oproep om dat weer en meer te doen. En tot slot het advies: mensen die aan de Engelumerstraat wonen, koop maar vast massaal in!