Toneel

De toneelgroep  “De Opkomst”   zal het  blijspel

“DE INVALBRUID”

in twee bedrijven door 

Peter Damen

Arend-Jan heeft een tijd een relatie gehad met Annemijn. Sinds kort is deze relatie beëindigd. Om een vriend te helpen woont Victor nu bij hem in. Het is duidelijk te merken dat er twee mannen samen wonen, de huiskamer is echt een mannen huishouden, het is er een rommeltje.
Op een dag krijgt Arend-Jan een (onduidelijk) SMS-je. Uiteindelijk weet hij dit te ontcijferen. Dan blijkt dat zijn moeder op bezoek komt. Niet alleen betekent dit dat het appartement opgeruimd moet zijn, maar ook dat er een vriendin gezocht moet worden want zijn, ruim en luxe, appartement wordt betaald door zijn steenrijke moeder. Als voorwaarde heeft zij echter gesteld dat Arend-Jan wel met Annemijn moet trouwen. Gelukkig heeft moeder Emma Annemijn nog nooit in levende lijve ontmoet.
Karlijn, een collega van Arend-Jan, wordt opgetrommeld om als tijdelijke vervangster van Annemijn op te treden.
Alles gaat prima totdat de echte Annemijn opduikt. Bovendien moet er een passende oplossing gevonden waarom Victor in huis is. Als Emma en Annemijn elkaar dan ook nog eens ontmoeten worden de problemen voor Arend-Jan bijna onoplosbaar.
Allemaal problemen die Arend-Jan op moet lossen om zijn redelijk luxe leventje vol te kunnen houden.  Of hem dit gaat lukken?
U weet het op het eind van dit vrolijke en soms hilarische blijspel.

DE UITVOERINGEN ZIJN TOT NADER ORDER UITGESTELD TOT MAART 2018!

 

Tot toneel !!!  voorzitter Johan Dijkstra.