chef-kok-wit

In 2018 en 2019 waren de deelnemers na de Walking Dinner in de Vosseparkwijk zeer enthousiast. Wanneer er weer een Walking Dinner wordt georganiseerd laten we u dit zo snel mogelijk weten!

Een Walking Dinner bestaat uit koks en gasten uit de wijk.

De koks

Hou je van koken voor meerder mensen? Dan is dit misschien iets voor jou!
Als kok kook je een drie gangen menu voor je gasten en eventueel je gezin: een voor-, hoofd- en een nagerecht. Per gang ontvang je als kok een wisselende groep van vier tot zes gasten aan je eettafel. Na een uur vertrekken de gasten weer (walking…) naar een andere kok voor een volgende gang (dinner…) met telkens andere gasten. Als kok ontvang je dus drie groepen gasten aan je eettafel.
Je hoeft niet de sterren van de hemel te kunnen koken. Het gaat vooral om het plezier en het ontmoeten van mensen uit je wijk.

De gasten

Hou je van lekker eten met meerdere mensen? Dan is dit iets voor jou!
Als gast kun je genieten van een drie-gangen verrassingsmenu waarbij je drie keer andere gasten ontmoet bij drie verschillende koks thuis. Als gast kun je je ook opgeven met iemand anders en blijf je alle drie gangen bij elkaar.

Als gast word je ontvangen in het wijkgebouw De Toekomst en krijg je informatie over de locaties waar je gaat eten. Na de laatste gang wordt voor alle koks en gasten de avond afgesloten in De Toekomst. Er is voor iedereen een drankje (of koffie/thee) en hier kun je, luisterend naar gezellige muziek, napraten over de avond.

 

Ineke, Carole, Marc en Ferry,
Fonteinstraat 57,
Telefoon 06 52653429
Email walkingdinner@vosseparkwijk.nl