Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn het kloppende hart van onze bruisende Vosseparkwijk. Zonder onze vrijwilligers zou de wijk dan ook niet zo levendig en geliefd zijn. Denk jij er ook aan om vrijwilliger te worden en een positieve bijdrage te leveren aan de wijk?

Of je nu een gedreven regelkont bent, groene vingers hebt, een hands-on klusfanaat bent of gewoon graag mensen ontmoet, onze werkgroepen staan om je te springen. Mocht je talent, passie of idee er niet bij staan? Deel het met ons, wie weet kunnen we iets nieuws opstarten of zijn er andere mogelijkheden binnen de wijk.

Waarom vrijwilliger worden? 

Maak het verschil: door deel uit te maken van één of meer van de werkgroepen draag je bij aan de wijk en de gedenkwaardige momenten voor alle bewoners, van jong tot oud!

Verbondenheid: leer nieuwe mensen kennen, bouw waardevolle vriendschappen en voel je nog meer thuis binnen de Vosseparkwijk. 

Ontwikkeling: doe nieuwe vaardigheden op, verbeter je talent en krijg waardevolle ervaring in een ongedwongen gezellige omgeving. 

Plezier: eigenlijk is dit het allerbelangrijkste, het gaat niet alleen om het werk en de voldoening van het eindresultaat. Vrijwilligerswerk moet vooral leuk zijn! Kom gerust een keer sfeerproeven bij één van onze gezellige werkgroepen. 

Meer informatie of aanmelden
Word van onschatbare waarde. Bekijk onderstaande werkgroepen voor meer informatie.